frytki z ketchupem, sałatka z czerwonej kapusty Chef’s burger, french fries with ketchup, red cabbage salad
GULASZ Z DZICZYZNY Z KLUSKAMI ŚLĄSKIMI ok. 200 g
Venison goulash with Silesian dumplings
GRILLOWANY KURCZAK 170/250 g
NA SAŁACIE CEZARSKIEJ, *sos ceasar własnej produkcji, oryginalna receptura* Salad with grilled chicken and our original recipe caesar sauce
UDKO KURCZAKA (LUZOWANE) FASZEROWANE SEREM 200G
w sosie grzybowym, ziemniaki gotowane, marchewka karmelizowana Chicken leg (loose) stuffed with cheese in mushroom sauce, boiled potatoes, caramelized carrot
KARKÓWKA WOLNO PIECZONA Z ROZMARYNEM W SOSIE MYŚLIWSKIM (SOUS VIDE) 200g
soczewica, sałatka z ogórka kiszonego i małosolnego Pork in “hunter” sauce with rosemary baked in low temperature, boiled potatoes, cucumber salad
GOŁĄBKI Z GĘSINĄ I WOŁOWINĄ PO MAZURSKU 2 szt.
sos pomidorowy, ziemniaki purre Stu ed cabage with goose and beef meat with potatoes purre
SZASZŁYK Z POLĘDWICY WIEPRZOWEJ Z BOCZKIEM I CEBULĄ 200 g
smażone ziemniaki, modra kapusta z rodzynkami, sos czosknowo-miętowy Pork tenderloin shashlik with bacon and onion, fried potatoes, red cabbage with raisins, garlic and mint sauce