Stworzony z ponad 15 skladników m.in: świeża i kiszona kapusta
zakrapiana Żubrowką, śliwka wędzona, jałowiec, imbir, kiełbasa
jałowcowa, dziczyzna, gruszka suszona i wiele innych
(pełny skład dostępny na życzenie) Hunting stew pot
WYBÓR PASZTETÓW (z łososia, gęsiny, dzika) 300g
*z żurawiną własnej produkcji* Wild boar, goose and salmon pate with cranberry
DESKA KASZUBSKICH SERÓW LOKALNYCH 400g
*wytwarzane przez serowarnie z Kaszub* Kashubian cheese board
DESKA PIECZONYCH MIĘS (NA ZIMNO) 550g
schab faszerowany, rolada z boczku, pieczeń barania, słonina, dziczyzna, chrzan, musztarda, ćwikła. Mięsa pieczone metodą niskotemperaturową (sous vide) Board of roasted meats, stuffed pork loin, bacon roulade, roast mutton, lard, venison, horseradish, mustard, beetroot. Meat baked using the low temperature method (sous vide)
Plater śledzi 400g
śledź w śmietanie, oleju, zalewie octowej, śledź po kaszubsku Set of herrings in sour cream, oil, poured vinegar and in Kashubian style
* do dań XXL podawane jest gratis pieczywo wlasnej produkcji with XXL dishes bread is served for free