Poprowadzi legendarny DJ i Radiowiec
BOGDAN FABIAŃSKI
CENA PROMOCYJNA – 600 ZŁ/OS – do 01.12.25
CENA REGULARNA – 650 ZŁ/OS
MENU
„Zbliżający się Nowy Rok to wyjątkowy czas, który warto uczcić w gronie najbliższych. Nasze sylwestrowe menu to nie tylko wykwintne potrawy, ale także niezapomniana atmosfera Browaru, która sprawi, że ta noc będzie magiczna. Każda potrawa została starannie skomponowana, aby dostarczyć Wam prawdziwych doznań kulinarnych. Spędźcie tę wyjątkową noc z nami, delektując się pysznymi smakami, wybornym winem i wyjątkową gościnnością. Razem powitajmy Nowy Rok w radości i elegancji!”
Gośćcie proszeni są o wybór dań w momencie rezerwacji stołów.
MENU
Drink powitalny Punch
Amuse-bouche:
Krewetki w cytrynie
Przekąska:
Tatar wołowy szefa kuchni
Zupa:
Krem z białych warzyw z oliwą truflową
i chipsami z białej pietruszki
Danie główne( do wyboru ):
Roladki z dziczyzny na sosie demiglace
z piwem wędzonym, kluseczki,
karmelizowane marchewki baby
lub
Pieczony Halibut z szparagami, puree wasabi
Deser:
Beza z gałką loda i gorącym musem malinowym
Kawa, herbata
Przekąski (w stole) :
Rolki sushi wege i rybne
Muszla nowozelandzka z mango i kolendrą
Kalmar faszerowany warzywami
Krokieciki z boczkiem
Prosciutto z melonem
Mini capresse z pomidorkami
pieczywo, masło
Po północy:
Zupa gulaszowa na wołowinie
Napoje :
Lemoniada woda mineralna,
napoje gazowane (Pepsi, 7UP, Mirinda)
Alkohole:
Wino białe lub czerwone (butelka na parę )
Nespolino Rubicone lub Nespolino Merlot
lub
Czarna żubrówka 0,5 l wódki ( para )
Kieliszek wino musujące Prosecco (o północy)
Open bar na wszystkie piwa
