POPROWADZI LEGENDARNY DJ I RADIOWIEC BOGDAN FABIAŃSKI
WYKWINTNE MENU, LISTA PRZEBOJÓW LAT 80/90-TYCH I 21 WIEKU, KONKURSY I WIELE INNYCH ATRAKCJI
CENA OD 200 – 580 ZŁ/OS
MENU
Sala Główna
Na powitanie kieliszek wina musującego
I przystawka :
Carpaccio z gęsi
II przystawka :
Kalmary baby na puree bazyliowym
Zupa :
Rozgrzewająca zupa z grzybów leśnych z oliwą truflową
Dania główne (do wyboru) :
Udo z kaczki luzowane confit
Kluski śląskie, buraczki w jabłku
lub
Pieczony łosoś z koperkiem, porem i pomidorkami
Na miętowym puree z groszku
Deser :
Monoporcje z Gelatomanii
Kawa, Herbata
Przekąski (w stole) :
Rolki sushi wege i rybne, śledziki w trzech smakach,
szaszłyki z oliwkami i anchois,
Tatar wołowy – pieprz młotkowany , cebula , grzybki , anachios , ogórek
marynowany , oliwki , jajko
Deska serów kaszubskich (wyrób własny), mięsa na zimno
pieczywo, masło
Po północy:
Żurek po staropolsku
Napoje:
Napoje gazowane, woda niegazowana ,pepsi ,
7up, mirinda
Alkohole:
Wino musujące 250 ml na parę
Wódka 0,5l na parę lub wino
Piwo open bar